ОСТАННІ НОВИНИ

Стрілець Сергій Куліш здобув «срібло» на Олімпіаді у Парижі

Наталя Дуляба

|

31-річний Сергій Куліш виборов срібну медаль зі стрільби з гвинтівки у трьох положеннях на дистанції 50 метрів на Олімпіаді-2024 у Парижі. Про це повідомляє Львівський портал.

Сергій Куліш посів друге місце у фіналі, набравши 461,3 бала. Першість здобув китаєць Ліу Юкун – 463,6 бала, а трійку замкнув представник Індії Свапніл Кусале із результатом 451,4 бала.

Зазначимо, що це є друга медаль Куліша, здобута на Олімпійських іграх. На змаганнях у Ріо в 2016 році він став віцечемпіоном у стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10 м.

Як пише Суспільне Спорт, це також є друга медаль України в історії на Олімпіадах у стрільбі з гвинтівки з трьох положень на дистанції 50 м. Першу виборов Юрій Сухоруков на Іграх у Пекіні у 2008 році.

Загалом на Олімпійських іграх у Парижі Україна здобула дві медалі, першу взяла шаблістка Ольга Харлан, виборовши бронзову нагороду.

За крок до «бронзи» зупинився Ілля Ковтун – йому забракло всього лише 0,2 бала до третього місця в особистому багатоборстві зі спортивної гімнастики.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *