ОСТАННІ НОВИНИ

У столичному «Охматдиті» завершили рятувальну операцію: двоє загиблих

Наталя Дуляба

|

Цілу добу у дитячій лікарні «Охматдит» в Києві тривала аварійно-рятувальна операція після ракетного удару РФ. Двоє людей загинули, 32 дістали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

«Внаслідок атаки РФ на цій локації 2 осіб загинуло, за медичною допомогою звернулися 32 поранених. Госпіталізовано з травмами 8 дітей. Доба безперервної та самовідданої роботи. Дякую кожному, хто допомагав, рятував, підтримував. Неймовірна сила єдності українців», – відзначив глава МВС Ігор Клименко.

Він не уточнив інформації про загиблих, проте відомо, що в «Охматдиті» загинула 30-річна лікарка зі Львова Світлана Лук’янчук.

Нагадаємо, зранку 8 липня російські війська здійснили масовану ракетну атаку, випустивши по Україні 38 ракет, в тому числі й «Кинджалів». Під ударом опинились Київ, Кривий Ріг, Дніпро та Донеччина.

У Києві рашисти влучили у дитячу лікарню, офісну будівлю та житлові будинки. Під завалами «Охматдиту» були люди, уламки взялись розбирати не лише профільні служби, а й медики та прості мешканці.

Слідчі встановили, що по дитячій лікарні рашисти цілеспрямовано вдарили крилатою ракетою Х-101. На місці вже знайшли відповідні уламки.

Через атаку на «Охматдит» Україна 9 липня скликає засідання Радбезу ООН.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *