ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові стартують гідравлічні випробування: гарячої води не буде майже місяць

Наталя Дуляба

|

Із понеділка, 13 травня, на Сихові розпочинають гідравлічні випробування тепломереж, тож мешканці мікрорайону не матимуть гарячої води майже цілий місяць. Про це Львівському порталу повідомили у Сихівській райадміністрації.

Так, гарячої води орієнтовно до 18 червня не матимуть такі мешканці:

у Сихівському масиві: просп. Червоної Калини, вул. Морозна, Сихівська, Зубрівська, Монастирського, Довженка, Хуторівка, Чукаріна, Хоткевича, Полуботка, Кавалерідзе, Антоненка-Давидовича, Коломийська, Кос-Анатольського, Трильовського, Вернадського, Антонича, Драгана, Скрипника, Освицька;

на вул. Стрийська, Бондарська, Скорини, Гашека;

на вул. Дж. Вашингтона, Пасічна, Дністерська, Раковського, Липова Алея, Зелена;

у мікрорайоні «Новий Львів»: вул. Чмоли, Ярославенка Мишуги Тиверська, Панаса Мирного, Запорізька, Героїв Крут, Литовська, Литвиненка, Угорська, Навроцького, Карбишева, Кам’янецька, Енергетична, Карманського.

У жителів мікрорайону просять вибачення за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням необхідних гідравлічних робіт.

Зазначимо, у мерії Львова щороку наголошують: гідравлічні випробування проводять відповідно до чинного законодавства. Вони потрібні для того, щоб виявити і ліквідувати виявлені у мережі пошкодження й прориви та таким чином підготуватися до зими.

Зазвичай гідравлічні випробування у Львові тривають близько місяця і створюють незручності для мешканців, які залишаються без гарячої води. У 2018 році львів’яни навіть створили петицію до мерії з проханням припинити довгострокові гідравлічні випробування і скоротити термін їхнього проведення всього до 7 днів.

Депутати Львівської міськради підтримали цю петицію, але фактично на терміни проведення гідравлічних випробувань так і не вплинули.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *