ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні – перший півфінал Євробачення-2024. Де і коли дивитись та як голосувати

Олег Дерев'янко

|

У вівторок, 7 травня, о 22:00 відбудеться перший півфінал пісенного конкурсу Євробачення, який пройде у шведському місті Мальме, за право потрапити у фінал. Суспільне Мовлення транслюватиме пісенний конкурс на кількох платформах одночасно.

Представниці України alyona alyona & Jerry Heil виступатимуть під номером 5 з піснею «Teresa & Maria». Номер для співачок поставила дворазова номінантка «Ґреммі» Таню Муіньо.

Де і коли дивитись:

О 21:30, на телеканалі Суспільне Культура розпочнеться трансляція «Передшоу. Пісенний конкурс Євробачення-2024». Ведучими першого випуску стануть Тімур Мірошниченко та співачка Diana Gloster.

Пряма трансляція першого півфіналу Євробачення-2024 розпочнеться на телеканалі Суспільне Культура о 22:00. Коментуватиме шоу ведучий Тімур Мірошниченко.

Пісенний конкурс Євробачення-2024 можна буде також дивитися на таких платформах:

Хто виступить у першому півфіналі Євробачення-2024:

Як голосувати:

У 2024 році в систему голосування на пісенному конкурсі було внесено низку змін. Глядачі з усього світу, окрім тих, хто перебуває в країнах-учасницях, тепер можуть голосувати за свої улюблені пісні протягом 24 годин перед кожним півфіналом і великим фіналом.

Докладніше про правила голосування:

Проголосувати за представниць України можуть українці за кордоном:

Напередодні відкриття Євробачення alyona alyona & Jerry Heil презентували соціальне відео на конкурсну пісню. У ньому можна побачити Тетяну та Людмилу, вчительок зруйнованої від ворожого обстрілу гімназії у Великій Костромці на Криворіжжі. Артистки збирають 10 мільйонів гривень на її відбудову.

Зазначимо, що півфінали Євробачення-2024 пройдуть 7 та 9 травня, гранд-фінал конкурсу відбудеться у суботу, 11 травня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *