ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили рекрутинговий центр «Вовків Да Вінчі»

Наталя Дуляба

|

Львів став першим містом, де «Вовки Да Вінчі» набиратимуть бійців для свого батальйону. Рекрутинговий центр відкрили в самому центрі міста на площі Ангелів, що біля Гарнізонного храму. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Приміщення під рекрутинговий центр батальйон безкоштовно отримав від міської ради, ремонт всередині зробили коштом благодійників.

«Дуже важливо відкрити саме у Львові наш рекрутинговий центр, тому що Галичина нам подарувала дуже багато вагомих людей. У Львові, у західній Україні важливо робити саме такий центр, тому що ми впевнені, що він дасть нам тих мотивованих бійців, які нам потрібні.

Якщо ми хочемо перемоги, всі мають зрозуміти, що кожен внесок дуже важливий. І нам в батальні потрібні і діловоди, і юристи, і водії, і піхота, і артилеристи, тобто вакансії є, кожен зможе знайти себе. Головне мати бажання і мотивацію захищати країну», – розповів заступник начальника з розвідки батальйону «Вовки Да Вінчі» Сергій Філімонов.

«Для нас важливо, щоб люди, які будуть з нами пліч-о-пліч воювати, були добровольцями, щоб їх не виловлювали по вулицях і силоміць не штовхали в армію. Щоб люди самі приходили, щоб вони могли подивитися, познайомитися з нами особисто ще до підписання контракту, могли обрати нас як свою родину», – наголосила керівниця медичної служби Ульф батальйону «Вовки Да Вінчі» Аліна Михайлова.

Контактний номер телефону: рекрутингового центру «Вовків Да Вінчі»: 0-800-400-403.

Додамо, що всередині рекрутингового центру облаштували музей бойової слави батальйону. Тут можна побачити артефакти, які привезені з найгарячіших точок, де ведуться бої за незалежність України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Роман Балук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *