ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові запрацював рекрутинговий центр «Азову»

Наталя Дуляба

|

У Львові запрацював рекрутинговий центр «Азову». Його відкрили у приміщенні Центру надання допомоги учасникам бойових дій, що на вул. Пекарській, 41. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Зараз «Азов» активно набирає нових бійців, адже нещодавно підрозділ став бригадою НГУ в складі «Гвардії наступу». Тому охочим приєднатися «Азову» не потрібно їхати до Києва для подачі документів та проходження співбесіди – це можна зробити у Львові.

«Запрошуємо охочих вступати в наші лави. Ми ніколи не зраджуємо своїм принципам, адже добровільно підготовлена людина є мотивованою у боротьбі. Ми ростемо і розвиваємося, і ви можете це робити з нами. Ви можете допомагати країні у цей вирішальний час, бо всі ключові питання зараз вирішуються на полі бою», – розповів т.в.о. заступника командира з роботи з особовим складом бригади «Азов» Ілля Самойленко (позивний Гендальф).

Для вступу до бригади «Азову» потрібно заповнити анкету або пройти телефонну співбесіду за номером: 073-033-43-08. Усі вимоги до кандидатів – стандартні. Опісля потенційного кандидата запросять на співбесіду, яку проводять бійці-ветерани «Азову».

Після співбесіди та позитивної резолюції кандидат подає необхідні документи у військову частину. По зарахуванню та складанню присяги боєць проходить загальну військову підготовку. Опісля він отримує шеврон та стає повноцінним бійцем «Азову».

«Я сам доброволець. Найперше, потрібно мати, – мотивацію захищати нашу країну у такий складний час. У нас всі виконують ту функцію, до якої мають хист, а всього іншого ми навчимо. Ми набираємо людей різних спеціальностей і готові прийняти усіх за умови проходження співбесіди та належного стану здоров’я», – наголошує голова рекрутингу Данило Шатило (позивний Данте).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *