ОСТАННІ НОВИНИ

У Запоріжжі побільшало поранених. Оновлено

Наталя Дуляба

|

Кількість людей, які постраждали внаслідок ракетного удару РФ по Запоріжжю у ніч на 22 березня, зросла до 29. Про це повідомляє Львівський портал.

За даними МВС, станом на 17:00 відомо ще про п’ять поранених запоріжців, відтак загалом постраждали вже 25 людей.

Кількість загиблих поки не змінилась – троє осіб. Серед них – батько з 8-річною дитиною та водій тролейбуса, який в момент удару їхав греблею ДніпроГЕС.

ОНОВЛЕНО: станом на 19:50 поранених стало вже 27, в тому числі двоє дітей. Дещо згодом кількість постраждалих зросла до 29 осіб. Пошуково-рятувальну операцію на місцях ударів завершили.

Зазначимо, що під час цієї атаки війська РФ завдали близько 20 ракетних ударів по Запоріжжю. Пошкоджень та руйнувань зазнали об’єкти інфраструктури, зокрема Дніпровська ГЕС, приватні та багатоквартирні будинки, цивільні авто.

Нагадаємо, у ніч на 22 березня Росія здійснила масовану комбіновану атаку, випустивши по Україні 63 дрони та 88 ракет, в тому числі аеробалістичні «Кинджали» та балістичні «Іскандер-М».

Один із ударів прийшовся саме на ДніпроГЕС у Запоріжжі. Було два прямих влучання, загалом по об’єкту рашисти били 8 ракетамиПошкоджено обидві станції, опору, саму греблю, розбито підкранові балки.

В «Укргідроенерго» заявляли, що загрози прориву дамби немає. Втім остаточних висновків фахівці досі зробити ще не можуть. Відомо про суттєві пошкодження та руйнування обладнання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *