ОСТАННІ НОВИНИ

Росія атакувала Дніпровську ГЕС

Андрій Котенський

|

Терористична російська федерація атакувала Дніпровську ГЕС – п’ятий ступінь нижчої частини каскаду гідроелектростанцій на річці Дніпро, що розташована у Дніпровському районі міста Запоріжжя.

За попередньою інформацією від радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, на Дніпровській ГЕС загинули люди.

«Російска ракета влучила в тролейбус, що рухався через дамбу. В тролейбусі були люди. Звичайні цивільні люди, що їхали на/з роботи… Ось він справжній тероризм», – повідомив Андрющенко.

Окрім того пропагандистські телеграм канали вже поширюють відео влучання ракети по Дніпровській ГЕС. Воно відзнято на підконтрольній Україні території.

«Це відео вже скрізь тому. Навіть не буду прибирати вартермарку каналу окупантів. Чому? Тому, що воно з’явилось там. Автор переслав його через бот цього каналу.
Любе СБУ. Ми ж побачимо швидко цього генія мідапростору в Україні? Почуємо якого хера воно не просто зняло, але відправила свідомо ворогу, да?
Любі українці. Ще раз. Якщо ви бачите/ знаєете що хтось так робить не соромтись викликати поліцію чи СБУ. Це не “ой неудобно как-то”. Це запорука вашої безпеки в першу чергу», – повідомив Петро Андрющенко.

Як відомо рашисти цієї ночі влаштували масову атаку по обєктам енергетичної інфраструктури України.

Фото: Рудадана, Андрющенко

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *