ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський паралімпієць посів третє місце на етапі Кубка світу з біатлону

Маркіян Рой

|

Паралімпійський спортсмен зі Львова Василь Кравчук виборов звання бронзового призера етапу Кубка світу з біатлону та лижних перегонів серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, що відбуваються в Канаді. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

У перший день змагань він став бронзовим призером у гонці з біатлону на 10 км. Переможцем гонки став Тарас Радь з Тернополя.

Нагадаємо, раніше Василь Кравчук виборов срібну медаль на чемпіонаті світу з біатлону.

Додамо, що 26-річний Василь Кравчук є родом зі Сколівщини. У інваспорт прийшов після важкої аварії. У 2019 році він у складі національної паралімпійської збірної здобув відразу три медалі на етапі Кубка світу з лижних перегонів та біатлону.

Навесні 2021 року Василь Кравчук став бронзовим призером Кубка світу з біатлону серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та порушеннями зору.

На початку 2022 року Кравчук здобув «срібло» на чемпіонаті світу з біатлону, у березні 2023-го – теж срібну нагороду у гонці з біатлону на 7,5 км на Кубку світу. Назабаром на Кубку світу Азії паралімпієць виборов ще три медалі.

У лютому цьогоріч Василь Кравчук здобув дві медалі на етапі Кубка світу з біатлону та лижних перегонів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *