ОСТАННІ НОВИНИ

Уже 15 поранених, пошкоджені будинки і школи: наслідки ракетної атаки на Львів

Наталя Дуляба

|

Внаслідок ракетного удару російських окупантів по житловому кварталу на Сихові 29 грудня поранення отримали 15 людей, одна особа загинула. Пошкоджено 13 житлових будинків і дві школи. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Кількість постраждалих у Львові зросла до 15. Чотирьох із них госпіталізували», – відзначив він.

Станом на 10:40 відомо про пошкодження 13 багатоповерхівок у Львові та двох шкіл. Також понівечена низка автомобілів.

Як відомо, вдосвіта 29 грудня російська ракета влучила у житловий квартал на вул. Хоткевича на Сихові. Одна людина загинула.

Спочатку було відомо про кількох поранених, згодом їхня кількість зростала і наразі становить 15 осіб. Усі вони в момент удару перебували вдома, тож отримали поранення від уламків вибитих вікон. Стан постраждалих оцінюють як середньої важкості.

Зауважимо, спочатку Максим Козицький заявив, що ракета влучила у Львові у житловий будинок. Втім згодом стало відомо, що прямого попадання не було.

Нагадаємо, другу повітряну тривогу на Львівщині оголосили о 07:05 через масовану ракетну атаку, вона охопила всю Україну. Відбій оголосили о 09:30.

Перед цим Львівщину атакували 10 «Шахедів». Попередньо відомо про два «прильоти» у Львові, на обʼєкті критичної інфраструктури спалахнула пожежа.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Максим Козицький, ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *