ОСТАННІ НОВИНИ

Словацькі перевізники відновлюють блокаду вантажівок на кордоні з Україною

Маркіян Рой

|

Спілка автомобільних перевізників Словаччини (UNAS) оголосила про продовження блокади кордону з Україною на прикордонному пункті пропуску автотранспорту «Вишнє Німецьке – Ужгород». Про це йдеться в заяві UNAS, передає Укрінформ.

Зазначається, що блокування пунктів пропуску «Вишнє Німецьке – Ужгород» розпочнеться 11 грудня о 15:00 і триватиме доти, поки не будуть задоволені вимоги перевізників.

«Це рішення ухвалено на підставі оцінки отриманої інформації та її впливу на ринок автотранспорту Словаччини. Приєднуємося до протестів, які організовуються в Польщі з 6 листопада та з 11 грудня в Угорщині», – ідеться у повідомленні.

Кордон заблокують для вантажних перевезень, пасажирський рух обмежувати не будуть.

Зазначимо, що 4 грудня словацькі перевізники зупинили блокаду пункту пропуску «Вишнє-Нємецке», який веде в Україну.

Нагадаємо, словацькі перевізники вперше перекрили пункт пропуску «Вишнє-Нємецке» 16 листопада. Таким чином вони долучились до протестів польських перевізників, які вимагають, аби Єврокомісія повернула видачу комерційних дозволів на перевезення в межах ЄС.

Згодом кордон зі Словаччиною блокували 21 листопада і 1 грудня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *