ОСТАННІ НОВИНИ

На Одещині окупанти вдарили по території інфраструктурного об’єкта

Наталя Дуляба

|

У ніч на п’ятницю, 3 листопада, під час атаки «Шахедами» російські окупанти влучили в територію об’єкта інфраструктури на Одещині. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

«Наші сили ППО знищили два дрони Shahed-131/136. На жаль, є влучання по технічній території інфраструктурного об’єкта в області. Постраждалих і сильних руйнувань не зафіксовано», – сповістив він.

Зазначимо, загалом у ніч на 3 листопада війська РФ випустили по Україні 40 «Шахедів» та ракету Х-59. Збити вдалося 24 ворожі дрони та ракету.

Захід України атакували 16 «Шахедів», 11 із них зуміла збити ППО. Втім інші п’ять дронів влучили в об’єкт критичної інфраструктури на Львівщині, обійшлося без жертв.

Також масованого удару дронів зазнав Харків і передмістя. Щонайменше 10 «Шахедів» влучили в цивільну інфраструктуру: навчальний заклад, госпоадарські будівлі, гаражі, СТО, житловий будинок. Попередньо відомо, що постраждалих немає.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *