ОСТАННІ НОВИНИ

«Шахеди» влучили в об’єкт критичної інфраструктури на Львівщині

Наталя Дуляба

|

У ніч на п’ятницю, 3 листопада, п’ять ворожих дронів влучили в обʼєкт критичної інфраструктури у Львівській області, обійшлося без постраждалих. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Загалом російські окупанти спрямували на захід України 16 своїх «Шахедів», ППО збила 11 із них. Інші 5 безпілотників влучили на Львівщині в об’єкт критичної інфраструктури.

«На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих. Була пожежа, її оперативно ліквідували. Дякую нашим воїнам протиповітряної оборони, які дуже професійно спрацювали у надскладних умовах, коли дрони летіли у кілька хвиль і часто змінювали напрямок руху. Дякую всім службам за оперативне подолання наслідків атаки», – зауважив Максим Козицький.

Зазначимо, рашисти під час цієї атаки особливу увагу приділили Стрию, Яворову та Львову. Працювала протиповітряна оборона.

Загалом у ніч на 3 листопада війська РФ випустили по Україні 40 «Шахедів» та ракету Х-59. Збити вдалося 24 ворожі дрони та ракету.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *