ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни завдали 10 ударів «Шахедами» по Харківщині

Маркіян Рой

|

У ніч на 3 листопада Росія здійснила масовану атаку по Харкову та передмістю: щонайменше 10 російських безпілотників вдарили по цивільній інфраструктурі. Про це повідомляє поліція Харківської області.

За попередніми даними, постраждалих немає. У трьох місцевих мешканців лікарі діагностували гостру реакцію на стрес.

Внаслідок влучання безпілотників горіли гаражі, палали автівки. Пошкоджені господарчі споруди.

Також було влучання в навчальний заклад. Зруйновано 2 та 3 поверхи, дах будівлі, горіла сама будівля. Також внаслідок обстрілу горів житловий будинок, СТО, адмінбудівля. Всі пожежі локалізовані.

На місцях влучань працюють всі профільні служби. Слідчі та криміналісти документують наслідки обстрілів.

За даними Офісу Генерального прокурора, 3 листопада близько опівночі і о 1:00 ворог завдав серію ударів БПЛА по Харкову та його передмістю.

В Основʼянському районі Харкова зафіксовано влучання трьох безпілотників. Пошкоджень зазнали гаражі, житлові будинки та автомобілі. Також частково зруйновано заклад освіти.

Постраждали 8 людей: у всіх гостра реакція на стрес. Серед них двоє дітей: 10-річний хлопчик та дівчинка 2,5 років. Всі отримали допомогу на місці.

У Шевченківському районі Харкова внаслідок влучання одного безпілотника пошкоджено приватні домоволодіння, гаражі та автівки містян.

У передмісті Харкова в смт Коротич внаслідок ворожого удару відбулось займання двох нежитлових будівель. Попередньо, обстріл було здійснено пʼятьма БПЛА.

Під час проведення оглядів місць подій знайдено фрагменти безпілотників «Герань-2».

Розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Поліція Харківської області, Офіс Генерального прокурора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *