ОСТАННІ НОВИНИ

Ракетний удар по терміналу «Нової пошти»: у лікарні помер ще один працівник

Наталя Дуляба

|

Через дев’ять днів після ракетного удару Росії по терміналу «Нової пошти» біля Харкова у лікарні помер ще один працівник – 25-річний Максим Єфременко. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі компанії.

Після російської атаки Максима Єфременка госпіталізували зі складним переломом плеча, він втратив багато крові та мав низку операцій. Однак 30 жовтня хлопець помер.

«Після тижневої боротьби за своє життя помер Максим. У нього був складний перелом плеча, через який він втратив багато крові. Лікарі провели йому кілька операцій. Стан був важким, але стабільним. Сьогодні зранку Максим помер, йому було лише 25 років. Вічна та світла пам’ять. Щирі співчуття рідним та близьким», – йдеться у повідомленні.

Таким чином кількість жертв внаслідок ракетного удару РФ по терміналу «Нової пошти» біля Харкова зросла до семи осіб. Раніше у компанії поіменно назвали шістьох загиблих працівників.

За даними правоохоронців, 21 жовтня близько 22:15 російські окупанти  здійснили ракетний удар по терміналу «Нової пошти» у селі Коротич, що відразу біля Харкова.

Попередньо встановлено, що ворог випустив дві ракети С-300 з території Бєлгородської області РФ. Як відомо, ракети цього типу не здатна збивати українська система ППО.

Спочатку було відомо про 6 загиблих та 14 поранених, згодом кількість поранених зросла до 16 осіб. Усі постраждалі – працівники підприємства.

Сам термінал майже повністю зруйнований, пошкоджено вантажні автомобілі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *