ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти вдарили по терміналу «Нової пошти» на Харківщині: є загиблі

Наталя Дуляба

|

У суботу пізно ввечері, 21 жовтня, російські окупанти обстріляли термінал «Нової пошти» у Харківській області. Наразі відомо про 6 загиблих. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Унаслідок удару окупантів по терміналу «Нової пошти» у Харківському районі 6 людей загинули, вже 14 осіб госпіталізували із пораненнями», — сповістив він.

Серед постраждалих є люди у тяжкому стані. Медики надають усім всю необхідну допомогу. 

На місці працюють всі профільні служби, триває ліквідація наслідків ворожої атаки.

Олег Синєгубов підкреслив, що це був виключно цивільний об‘єкт, тож росіяни вчинили черговий терор проти мирного населення Харківщини.

На цю атаку російських військ відреагував президент Володимир Зеленський. Він закликав світ обʼєднатись у боротьбі з російським терором.

«Потрібно збільшувати тиск на державу-терориста. Потрібно щодня відповідати на російський терор нашими результатами на передовій. Потрібно зміцнювати єднання світу в протистоянні терору ще більше. І ми це робимо. Росії нічого не вдасться досягти терором і вбивствами. Кінець для всіх терористів один: відповідальність за скоєне», — наголосив глава держави.

За даними Офісу генерального прокурора, обстріл був здійснений двома ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області РФ.

Станом на зараз відомо про 6 загиблих та 16 поранених. Всі постраждалі – працівники підприємства.

Термінал майже повністю зруйнований, пошкоджено вантажні автомобілі.

В обласній прокуратурі повідомили, що кількість потерпілих унаслідок атаки російсько-окупаційних військ по приміщенню Харківського інноваційного термінала «Нової пошти» під Харковом увечері 21 жовтня зросла до 17.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *