ОСТАННІ НОВИНИ

«Нова пошта» назвала імена працівників, які загинули від ракетного удару росіян

Наталя Дуляба

|

Внаслідок ракетного удару Росії по терміналу «Нової пошти» біля Харкова загинули шестеро працівників. Наймолодшому був лише 21 рік, найстаршому – 31. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі компанії.

Від російської терористичної атаки загинули:

  • Олександр Темніков, 31 рік
  • Дмитро Герасічкін, 30 років
  • Артем Акопов, 21 рік
  • Олександр Біжанов, 22 роки
  • Владислав Панков, 28 років
  • Олексій Єрмола, 23 роки

«Вічна та світла пам’ять нашим колегам. Щирі співчуття рідним та близьким. Ми перебуваємо на зв’язку з родинами», – кажуть у «Новій пошті».

Через загибель своїх працівників компанія оголосила 22 жовтня траурним днем.

Водночас у «Новій пошті» додали, що у співробітників інноваційного терміналу у Харкові, який атакували росіяни, навіть не було шансу встигнути добігти до укриття, оскільки сирени пролунали буквально за секунди до самого удару.

За даними правоохоронців, 21 жовтня близько 22:15 російські окупанти  здійснили ракетний удар по терміналу «Нової пошти» у селі Коротич, що відразу біля Харкова.

Попередньо встановлено, що ворог випустив дві ракети С-300 з території Бєлгородської області РФ. Як відомо, ракети цього типу не здатна збивати українська система ППО.

Спочатку було відомо про 6 загиблих та 14 поранених, згодом кількість поранених зросла до 16 осіб. Усі постраждалі – працівники підприємства.

Сам термінал майже повністю зруйнований, пошкоджено вантажні автомобілі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *