ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівському перинатальному центрі народились 77 двієнь

Наталя Дуляба

|

За дев’ять місяців 2023 року у Львівському обласному перинатальному центрі на світ з’явились 77 двійнят і три трійні. Про це Львівському порталу повідомили у медзакладі.

Так, лише у вересні у пологовому народились чотири двійні, а загалом за дев’ять місяців цього року – 77 двійнят.

Також медики допомогли з’явитись на світ ще й трьом трійням. Серед них – трійня дівчаток, яка народилась у перинатальному центрі у березні цьогоріч. Лікарі кажуть, що це була унікальна вагітність, яку жінці вдалося доносити до 35 тижнів.

Нагадаємо, перинатальний центр у Львові (вул. Дж. Вашингтона, 6) є одним з основних медичних закладів охорони здоров’я матері та дитини на Львівщині. Тут не лише приймають пологи, а й надають кваліфіковану допомогу жінкам із загрозою переривання вагітності та передчасними пологами.

Торік у лікарні відкрили окреме відділення передчасно народжених дітей. Тут виходжують малюків, що народилися з вагою від 500 г, мають вроджену патологію чи затримку темпів розвитку.

Так восени 2022 року у пологовому успішно виходили передчасно народженого хлопчика, який важив лише 750 г. Ще одним успішним прикладом лікарів є передчасно народжена двійня хлопчиків із вагою 900 і 1400 г.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *