ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівському перинатальному центрі народилась трійня

Наталя Дуляба

|

Медики Львівського перинатального центру допомогли народитись на світ трійні дівчаток. Після тижневого нагляду малечу виписали додому. Про це повідомила керівниця медзакладу Марія Малачинська.

Трійня народилась 15 березня шляхом кесаревого розтину. Двоє дівчаток важили 2450 г, третя – 2480 г.

«Це унікальний випадок, тому що вагітність вдалося доносити до 35 тижнів», – зауважила Марія Малачинська.

Майбутня мама Тетяна перебувала під наглядом спеціалістів Львівського перинатального центру з 32 тижня вагітності. Після народження трійнята ще тиждень пробули у лікарні і в середу, 22 березня, їх уже виписали додому.

Зауважимо, перинатальний центр у Львові (вул. Дж. Вашингтона, 6) є одним з основних медичних закладів охорони здоров’я матері та дитини на Львівщині. Тут не лише приймають пологи, а й надають кваліфіковану допомогу жінкам із загрозою переривання вагітності та передчасними пологами.

Нещодавно у лікарні відкрили окреме відділення передчасно народжених дітей. Тут виходжують малюків, що народилися з вагою від 500 г, мають вроджену патологію чи затримку темпів розвитку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Марія Малачинська

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *