ОСТАННІ НОВИНИ

Фірма львівського депутата збудує 10-поверхівку на Володимира Великого

Наталя Дуляба

|

ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія» збудує 10-поверховий житловий будинок на вул. Володимира Великого біля тролейбусного депо №1. Відповідне рішення 10 квітня прийняв виконавчий комітет Львівської міськради.

ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія» отримала містобудівні умови та обмеження на будівництво багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом на вул. Володимира Великого, 21, 21-Б зі знесенням існуючих будівель.

Будівництво вестимуть на двох земельних ділянках загальною площею 0,19 га, які входять у зону багатоповерхової житлової забудови (5-10 поверхів) відповідно до зонінгу Франківського району. Відразу поруч розташоване тролейбусне депо №1, через дорогу навпроти – ЖК «Америка».

На цій території раніше був розташований магазин будматеріалів. Будівлю дозволили демонтувати, а на її місці спорудити 10-поверховий житловий будинок.

Своїм рішенням виконком дозволив забудувати землю на 38%, а також встановив, що висота майбутнього житла не повинна перевищувати 26,32 м.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія» – будівельна компанія, відома як «Нова оселя». Її власниками є Назарій Бербека (депутат Львівської міськради від «ЄС»), бізнесмен Тарас Дідик та підприємець Олександр Потернак.

Львівська інвестиційна компанія фігурує як один із забудовників масштабного ЖК Safe Town на вул. Кульпарківській.

Фірма Тараса Дідика, ТОВ «Бізнес-Вектор ДК», виграла 45-мільйонний тендер на добудову візит-центру у Шевченківському гаю. Детальніше читайте за цим посиланням.

Раніше Назарій Бербека і Тарас Дідик були пов’язані з ОСББ «Грушевський», якому після скандалів таки дозволили звести багатоповерховий будинок у самому центрі Львова. Нещодавно стало відомо, що суд призначив експертизу цього будівництва.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Візуалізація забудовника

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *