ОСТАННІ НОВИНИ

Захисники показали знищення ракети над морем

Анастасія Диняк

|

Українські бійці оприлюднили відео збиття ракети пі час російського масованого обстрілу 9 березня. Про це повідомили у пресслужбі ОК «Південь».

«Ось так воїни Херсонської зенітної ракетної бригади повітряного командування “Південь” знищили чергову російську крилату ракету у небі на півдні країни 9 березня 2023 року», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, уночі 9 березня війська РФ здійснили п’ятнадцяту масовану ракетну атаку по Україні, паралельно з цим застосовуючи й дрони-камікадзе. Загалом окупанти випустили 81 ракету різних типів і 8 ударних безпілотників.

Як пояснили у Повітряних Силах, окупанти застосували шість гіперзвукових ракет «Кинджал» і стільки ж Х-22, які ще називають «вбивцею авіаносців». Їх Україна наразі не має змоги збивати.

У Головному управлінні розвідки заявили, що під час масованого ракетного обстрілу Росія використала озброєння, яке змогла виробити за місяць.

Під час обстрілів окупанти пошкодили енергетичні об’єкти у вісьмох областях України. Також є руйнування цивільної інфраструктури, поранені і загиблі цивільні. Детальніше про наслідки читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *