ОСТАННІ НОВИНИ

«Укренерго» скасувало виміри реального споживання електрики через атаку РФ

Анастасія Диняк

|

Унаслідок російського масованого обстрілу 10 лютого «Укренерго» відклало перевірку реального споживання електрики в областях, тому раніше оприлюднені графіки недійсні. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

«Оприлюднений раніше графік проведення вимірів фактичного споживання електроенергії наразі скасовано. Про новий розклад проведення вимірів та необхідного для цього зняття обмежень споживання буде повідомлено додатково», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з 8 лютого по всій Україні були змінені ліміти споживання. По кожній області в один із днів протягом двох тижнів мали скасувати обмеження, а в інші дні діяли зміни у звичних графіках відключень. Енергетики планували виміряти фактичне споживання в кожній області.

Як повідомляв Львівський портал раніше, 10 лютого, Росія здійснила масову ракетку атаку на Україну.

Енергосистема України зазнала 14-го масованого ракетного удару та вночі – 16-ї атаки ворожими БПЛА. Дефіцит в енергосистемі – значний. Найскладніша ситуація наразі у трьох областях.

На Львівщині працювала ППО. Одна із ракет впала біля зупинки громадського транспорту і не розірвалася. У області можуть бути перебої в електропостачанні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *