ОСТАННІ НОВИНИ

Біля зупинки на Золочівщині впала російська ракета

Наталя Дуляба

|

Під час масованої атаки у п’ятницю, 10 лютого, російська ракета впала відразу зупинки громадського транспорту у Золочівському районі, але не вибухнула. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«У Золочівському районі неподалік села Кізлів (розташоване відразу біля Буська, – ред.) ракета окупантів впала біля автобусної зупинки. Не розірвалася. Надзвичайники працюють над її знешкодженням. За попередньою інформацією, жертв чи постраждалих нема», – написав посадовець.

Рух авто цією ділянкою відразу перекрили. Патрульні скеровують автомобілі, які прямують з Києва, через Буськ та Красне.

Транспортні засоби, які їдуть в напрямку столиці, їдуть через село Великосілки на трасу Тернопіль – Львів – Рава-Руська.

Нагадаємо, у п’ятницю вранці, 10 лютого, російські окупанти здійснили вже 14 масовану ракетну атаку по Україні. Повітряну тривогу у Львові та області оголосили о 08:29 год. Буквально за кілька хвилин вона поширилась на територію всієї України, адже в цей час росіяни здійснили пуски крилатих ракет із стратегічних бомбардувальників Ту-95мс.

На Львівщині працювала ППО, вибухи було чутно й у самому Львові. Мешканців попереджають про можливі перебої зі світлом.

Через атаку рашистів у деяких регіонах вже є пошкодження ліній електропередач, тому «Укренерго» вже попередило про введення аварійних знеструмлень.

Загалом повітряна тривога тривала три з половиною години, відбій на Львівщині оголосили об 11:59 год. Наслідки обстрілів в областях наразі уточнюються.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *