ОСТАННІ НОВИНИ

Уряд призначив тимчасового керівника Національної поліції

Наталя Дуляба

|

Т.в.о. голови Національної поліції України призначили головного правоохоронця столиці Івана Вигівського. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції.

Рішення призначити Івана Вигівського на посаду т.в.о. голови Національної поліції Кабмін ухвалив 20 січня. Досі Вигівський очолював управління Нацполіції у м. Києві.

Зазначимо, після загибелі глави МВС України Дениса Монастирського в авіакатастрофі його на посаді замінив чинний досі керівник Національної поліції Ігор Клименко.

Самого Клименка у Національній поліції України тепер тимчасово замінив Іван Вигівський.

Напередодні Ігор Клименко запевнив, що, незважаючи на трагедію, всі структури, які підпорядковуються МВС, продовжують працювати у штатному режимі, ситуація в країні контрольована.

Нагадаємо, вранці 18 січня у Броварах на Київщині розбився вертоліт ДСНС, на борту якого було 9 людей, в тому числі міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін, державний секретар Юрій Лубкович та ще двоє посадовців МВС. Ніхто з них не вижив.

Гвинтокрил упав біля дитсадка і житлового будинку. Загалом внаслідок катастрофи загинули 14 людей, в тому числі одна дитина.

СБУ розглядає три версії авіакатастрофи у Броварах, серед них є й умисне знищення вертольота. Причину падіння судна встановлює спеціальна комісія.

Зі свого боку у ДСНС кажуть, що у Броварах розбився вертоліт ЕС-225 Super Puma із бортовим номером 54. Його екіпаж пройшов необхідну підготовку, в тому числі до польотів при складних умовах.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *