ОСТАННІ НОВИНИ

Як 2 січня на Львівщині подаватимуть світло

Ольга Денисяка

|

У понеділок, 2 січня, у Львові та області не планують застосовувати відключення електроенергії. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Станом на ранок у Львівській області відключень електроенергії не застосовують», – заявив голова ОВА. 

Він зауважив, що впродовж дня ситуація може змінюватись і почне діяти графік погодинних відключень.

Оновлено: 

Згодом Максим Козицький уточнив, що електроенергію споживачам подаватимуть без жодних відключень до 16:00 год. Далі слід очікувати на графік погодинних відключень.

Нагадаємо, в «Укренерго» нещодавно заявили, що потужності в енергосистемі бракуватиме протягом усієї зими. Відомо, що вже після шести із дев’яти масованих атак РФ в Україні практично не залишилось неушкоджених ТЕС і ГЕС.

Енергетики кажуть, що через значні пошкодження світло українцям вимикатимуть щонайменше до кінця березня. Уряд анонсував подачу електрики за пріоритетністю. Що це означає, читайте за цим посиланням.

Тим часом у Міненерго вже заявили, що керівники обленерго нестимуть персональну відповідальність за несправедливі графіки вимкнень або ж неналежну комунікацію з населенням. Станом на початок грудня Львів лідирував за кількістю скарг споживачів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *