ОСТАННІ НОВИНИ

Українські синхроністки забрали все «золото» на ЧЄ з водних видів спорту у Римі

Анастасія Диняк

|

Українські плавчині вибороли вісім золотих медалей у восьми фіналах чемпіонату Європи з водних видів спорту у Римі. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Національного олімпійського комітету України та національної олімпійської збірної України.

Так, восьме «золото» представниці України в артистичному плаванні здобули у довільній групі.

Команда у складі Марти Федіної, Владислави та Марини Алексіївих, Вероніки Гришко, Олесі Дерев’яченко, Ангеліни Овчиннікової, Валерії Тищенко та Анастасії Шмоніної  отримала за свій заключний виступ отримали оцінку 94.1000. Українки випередили італійок на півтора бали та забрали перемогу собі.

«Українська збірна з артистичного плавання виграла усі види програми, в яких брала участь! Вісім золотих нагород і перше місце у медальному заліку!», – зазначили в олімпійському комітеті.

Окрім того, українська спортсменка Марта Федіна стала найбільш титулованою українською синхроністкою на континентальних першостях. Федіна має 15 нагород, з них – 11 золотих.

Нагадаємо, раніше українки: Марта ФедінаВладислава АлексіїваМарина АлексіїваВероніка ГришкоОлеся Дерев’яченкоАнгеліна ОвчинніковаВалерія ТищенкоАнастасія Шмоніна здобули впевнену перемогу у технічній групі з сумою балів 92,5106 балів.

Друге золото в скарбничку України принесла технічне соло Марти Федіної, яка захистила титул чемпіонки Європи.

Переможним також став виступ наших синхроністок у хайлайті, збірна України отримала третє золото.

Окрім того, сестри Марина та Владислава Алексіїви принесли Україні четверте історичне золото в артистичному плаванні.

Також Марта Федіна виборола перемогу у довільному соло та принесла Україні п’яту золоту медаль чемпіонату Європи з водних видів спорту.

Ще одну золоту медаль українські спортсменки вибороли в артистичному плаванні.

Сьому перемогу Україні принесли Владислава та Марина Алексіїви. Представниці артистичного плавання у технічному дуеті набрали 92.8538 бали у фіналі та вибороли золоту медаль.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *