ОСТАННІ НОВИНИ

Українці вже перерахували на армію 200 млн грн «єПідтримки»

Ольга Денисяка

|

Менше ніж за добу українці перерахували на потерби армії 200 млн грн «єПідтримки». Про це на своєму Telegram-каналі повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Українці масово віддають свою «ковідну тисячу» на потреби української армії. 200 мільйонів гривень з єПідтримки українці перерахували на потреби нашої армії менше ніж за добу.

Зазначимо, що лише за п’ять годин, відколи доступна ця функція, громадяни перерахували на армію 77 млн грн.

Зауважимо, що гроші з «єПідтримки» українцям дозволили витратити на допомогу українській армії 25 лютого. Кошти можна переказати через систему Portmone. При цьому перерахувати можна як всю суму виплати розміром 1000 грн, так і залишок, який залишився на цій картці.

Внести кошти на допомогу українським військовим можна за посиланням.

Крім того, українцям дозволили переказувати гроші з «єПідтримки» на картку «ПриватБанку», «Альфа-Банку» та Monobank. Надалі перелік банків можуть розширити.

Як писав Львівський портал, впродовж 22 лютого благодійний фонд «Повернись живим» отримав рекордні внески для армії – 20 мільйонів 502 тисячі гривень. За один день українці зібрали навіть більшу суму, яку благодійник збирав протягом усього 2021 року.

Також за одну добу на спецрахунок Національного банку, відкритий для збору коштів на підтримку Збройних сил України, надійшло майже 300 мільйонів гривень.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *