ОСТАННІ НОВИНИ

Українці допомогли армії на 20 мільйонів за добу

Ірина Марчук

|

Впродовж однієї доби, 22 лютого, благодійний фонд «Повернись живим» отримав внески для армії на суму 20 мільйонів 502 тисячі гривень. Про це йдеться на сторінці організації  у Facebook.

Так, за один день, українці перерахували 20,5 млн грн у благодійний фонд «Повернись живим», який займається допомогою українській армії. Це  більше, ніж загальна сума переказів за увесь 2021 рік.

«Наша бухгалтерія ледь встигає підтраховувати кількість платежів, а військовий відділ у режимі 24/7 конвертує ваші благодійні внески у реальну допомогу на передовій», – повідомили у благодійному фонді.

Директор благодійного фонду Тарас Чмут зазначив, що рівень фінансової підтримки, яку отримав фонд впродовж останніх тижнів, це чергове свідчення того, що українці готові боротись з Росією у всіх можливих формах та проявах. Наразі благодійники отримають сотні заявок від наших захисників на фронті, аби  «посилювати армійців і вигравати державі час там, де вона не встигає».

До слова, впродовж минулого тижня благодійники зібрали 6 млн грн. За ці кошти команда «Повернись живим» надіслала нашим армійцям майно загальної вартістю в понад 1 мільйон 354 тисячі грн. Майже половину із цієї суми витратили на забезпечення компʼютерами та іншою оргтехнікою Командування Сил територіальної оборони.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *