ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили 850 нових хворих на Covid, ще понад 2600 осіб одужали

Вероніка Рой

|

Станом на ранок п’ятниці, 26 листопада, на Львівщині 207 286 випадків інфікування коронавірусом. За минулу добу виявили 850 нових хворих. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Протягом 25 листопада лабораторні центри провели 2058 ПЛР-тестів, з яких 850 виявилися позитивними. Серед нових хвори – 271 львів’янин. Залишку проб у холодильнику немає.

Загалом на Львівщині коронавірус підхопили 207 286 мешканців. Від ускладнень недуги померло 5383 особи (+ 24 за останню добу). Натомість побороти недугу зуміли 177 030 пацієнтів (+ 2 619 за останню добу).

Нагадаємо, з кінця жовтня область встановлює рекорди за кількістю нових хворих за добу. Так, 30 жовтня на Львівщині зафіксували рекордні 1880 випадків. Тепер ситуація з захворюваність врешті стабілізувалась.

За показниками МОЗ Львівщина вже не належить до «червоної» зони. Проте у Львівській ОДА звернулася до Державної комісії ТЕБ і НС з проханням залишити область у «червоній» зоні карантину, аби уникнути погіршення епідситуації із коронавірусною інфекцією.

У найсуворішу «червону» карантинну зону вся Львівська область, крім Моршина, потрапила 30 жовтня. Чи «світить» Львівщині послаблення карантину після виходу з цієї зони, читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *