ОСТАННІ НОВИНИ

Безвісти зниклу 19-річну львів’янку знайшли мертвою

Наталя Дуляба

|

Зниклу напередодні 19-річну львів’янку Анастасію Стахів знайшли мертвою. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Пошуково-рятувальна волонтерська асоціація Sarva.

19-річну Анастасію Стахів, яка уночі 27 жовтня вийшла зі свого дому на вул. Глибокій і не повернулась, знайшли мертвою. За попередніми даними, її тіло виявили неподалік дому.

Водночас у Нацполіції Львівщини уточнили, що зниклу дівчину знайшли о 12:15 год. у воді на Піскових (Алтайських) озерах, що на вул. Генерала Чупринки. Аби її витягнути, довелося залучати водолазів, адже тіло перебувало на глибині кількох метрів.

Як пише Zaxid.net із посиланням на власні джерела у правоохоронних органах, вдома Анастасія Стахів залишила передсмертну записку, в якій написала, що має намір скоїти самогубство.

Правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) ККУ з приміткою «безвісно зникла». Наразі всі обставини смерті встановлюються, триває слідство.

Відомо, що 19-річна Анастасія Стахів була студенткою Львівської політехніки, навчалася на спеціальності «Архітектура та містобудування».

Нагадаємо, у середу вночі, 27 жовтня, орієнтовно о 02:00 год. Анастасія Стахів просто у піжамі вийшла з дому, проте назад так і не повернулась. Поліція оголосила дівчину у розшук, до пошуків відразу залучили й волонтерів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *