ОСТАННІ НОВИНИ

Львів вже входить до «червоної зони», – Садовий

Ольга Денисяка

|

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що місту не уникнути «червоної зони» карантину і Львів вже плавно входить до неї. Про це він повідомив під час брифінгу 4 жовтня, передає кореспондент Львівського порталу.

У Львові стрімко погіршується ситуація з захворюваністю на коронавірус. Щодня більшає нових хворих та госпіталізацій в covid-стаціонари. Відтак міський голова переконує, що місту не уникнути найжорсткіших обмежень, окрім того Львів вже плавно входить до «червоної» зони.

«Ми червоної зони не уникнемо, ми вже плавно у неї входимо. Я думаю, за декілька днів питання буде стояти питання жорстких обмежень для міста Львова, бо є ріст захворюваності. По кількості людей, які мають позитивний ПЛР-результат, також є велике завантаження по лікарнях», – розповів Андрій Садовий.

Нагадаємо, фактично із кінця серпня в області почалась нова хвиля коронавірусу. Медики прогнозують, що вона буде важчою, ніж усі попередні.

Вже у вересні в області кількість хворих почала стрімко зростати. Зріс  на Львівщині й рівень госпіталізації хворих та навантаженість бригад «швидкої».

Через зростання захворюваності в усі регіони України, зокрема і Львівщини, перевели у «жовту» зону епіднебезпеки. Посилений карантин стартував із 23 вересня.

Якщо ж ситуація із Covid в області не покращиться, то Львівщина може перейти до «червоної» зони вже за місяць.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *