ОСТАННІ НОВИНИ

У гуртожитках Львівського університету відкривають пункти вакцинації

Ольга Денисяка

|

Від п’ятниці, 3 вересня, в головному корпусі та в гуртожитках Львівського національного університету ім. І. Франка запрацюють мобільні пункти вакцинації. Про це у Facebook повідомив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, передає Львівський портал.

У цих пунктах вакцинації зможуть вакцинуватись викладачі та студенти.

Своєю чергою проректор з науково-педагогічної роботи та соціальних питань і розвитку ЛНУ Володимир Качмар повідомив Львівському порталу, що пункти вакцинації планують відкрити у гуртожитках №3, що розташований на вулиці Медової Печери, 39, та №8, що на вулиці Пасічній, 62.

«Ми маємо багато студентів та викладачів, які хочуть вакцинуватись, тому плануємо відкрити пункти вакцинації у гуртожитках №3 та №8 і в головному корпусі університету», – розповів Володимир Качмар.

Також він зазначив, що наразі близько 60% працівників університету вже щепились від коронавірусу.

Раніше студентам ЛНУ щеплення робили в приміщенні географічного факультету за адресою вул. Дорошенка, 41 вакциною Moderna.

Як повідомляв Львівський портал, більшість студентів у Львові новий навчальний рік розпочне офлайн. Детальніше читайте за цим посиланням.

Нагадаємо, Міністерстві освіти і науки вже заявляли, що навчання з 1 вересня школярі розпочнуть у звичному режимі. Далі формат залежатиме від епідеміологічної ситуації в Україні та кількості вакцинованих педагогів.

Своєю чергою у міськраді Львова теж запевнили, що з вересня школи Львова повертаються до очного навчання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *