ОСТАННІ НОВИНИ

У Центрах вакцинації на Львівщині за вихідні зробили понад 5000 Covid-щеплень

Вероніка Рой

|

Протягом вихідних, 10 та 11 липня, у Центрах вакцинації населення від коронавірусу щеплення отримали понад п’ять тисяч мешканців. Про це інформує департамент охорони здоров’я Львівської ОДА

Зокрема, суботу на Львівщині працювали 13 центрів вакцинації у 5-ти районах області. Там Covid-щеплення отримала 2791 особа. Найбільше Covid-вакцинацій провели у Центрі Довженка на Сихові (497), у ТРЦ «Форум Львів» ( 464) та на «Арені-Львів» (452).

У неділю в області працювали 10 Центрів вакцинації, де зробили 2260 щеплень від коронавірусу. Найбільше Covid-щеплень зробили у ТРЦ «Форум Львів» (531), на «Арені Львів» (486) та на у Центрі Довженка (434).

Загалом у центрах вакцинації населення в області отримали щеплення 29 135 осіб, з них 5051 – цих вихідних.

Нагадаємо, в усіх центрах вакцинації на Львівщині щеплення роблять китайською вакциною CoronaVac. Її ефективність сягає 83,5% після двох доз. Нещодавно цю вакцину схвалила ВООЗ для використання.

Як писав Львівський портал, covid-щеплення загалом отримали понад 208 тисяч мешканців Львівщини, більше 60 тисяч із них вже отримали необхідні дві дози вакцини.

Загалом проти коронавірусу на Львівщині збираються провакцинувати половину населення, а це – 1,5 мільйона людей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *