ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція перевірила дороги Львівщини: видали 136 приписів про недоліки

Ольга Денисяка

|

Патрульна поліція перевірила дороги Львівської області і видала 136 приписів на усунення недоліків. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Загалом на дорогах області та міста патрульні виявили 2416 недоліків в утриманні дорожніх знаків, понад 27 тисяч м² розмітки у незадовільному стані та понад 28 тисяч м² ям, вибоїн та просідань

Окрім того, недоліки є в утриманні 632 об’єктів штучного освітлення. У незадовільному стані майже 3 тисяч метрів погонних транспортної огорожі. Також в поганому стані є 40 світлофорів.

За результатами обстеження патрульні відділу безпеки дорожнього руху видали 136 вимог (приписів) на усунення недоліків за порушення правил, норм стандартів щодо утримання вулично-дорожньої мережі.

Зазначається, що  частину недоліків відповідальні служби вже виправили, на всі решта мають близько одного місяця.

Як відомо, 3 травня стався обвал аварійного 61-літнього мосту на трасі Львів-Луцьк. Внаслідок обвалу постраждалих немає. Рух цією ділянкою заборонили. Крім цього через обвал мосту було визначено схеми об’їзду.

У Службі автомобільних доріг заявили, що понад 5 років міст перебував у передаварійному стані.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *