ОСТАННІ НОВИНИ

Обвал мосту на трасі Львів-Луцьк: у ЛОДА оприлюднили схему об’їзду

Вероніка Рой

|

У понеділок ввечері, 3 травня, на трасі Львів-Луцьк, що у Кам’янка-Бузькому районі, обвалився міст. У зв’язку з тим було визначено схеми об’їзду, передає Львівський портал.

За даними ДСНС Львівщини, обвал мосту на автодорозі Львів-Луцьк через річку Західний Буг стався о  19:35. Внаслідок обвалу постраждалих немає.

Рух ділянкою, де обвалився міст, заборонили.

«Рух ділянкою дороги, де обвалився міст заборонений. Виставлені попереджувальні знаки. На місці чергують працівники Патрульної поліції, які скеровуватимуть водіїв рухатись об’їзними дорогами», – каже заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

У пресслужбі ЛОДА додають, що через обвал мосту було визначено такі схеми об’їзду:

  • Для великогабаритного транспорту напрямки – Радехів-Червоноград-Великі Мости-Гайок, а також Радехів-Лопатин-Буськ-Львів
  • Для легкових автомобілів, «швидких», маршрутних транспортних засобів – напрямок Долини -Сілець -Старий Добротвір-Гайок

Також сьогодні вранці відбудеться позачергове засідання комісії ТЕБ і НС, під час якого визначать кінцеві схеми об’їзду, а також напрацюють дорожню карту щодо відновлення мосту.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *