ОСТАННІ НОВИНИ

Covid на Львівщині: 747 нових хворих, ще 871 людина одужала

Вероніка Рой

|

Станом на ранок суботи, 24 квітня, на Львівщині 126 843 лабораторно підтверджених випадки коронавірусу. За останню добу виявили 747 нових хворих, ще 19 людей померли. Про це інформує пресслужба міськради Львова.

Протягом 23 квітня в області провели 1660 досліджень методом ПЛР. Відтак було виявлено 747 нових випадків коронавірусу. Серед нових хворих – 302 львів’ян.

Загалом у Львівській області зареєстровано 126 843 підтверджені випадки захворювання на COVID-19. Від ускладнень інфекції померло 3154 особи (+19 людей за останню добу). Натомість побороти недугу зуміли 47 180 осіб (+871 людина за останню добу).

У медзакладах Львова на стаціонарному лікуванні з пневмоніями перебуває  796 осіб, з них 756 ковідних пацієнтів. В реанімаційному відділенні знаходиться 58 осіб, на апаратах ШВЛ – 34 особи.

Зазначимо, у середині березня у Львові та області стрімко зросла захворюваність на коронавірус. Фактично кожен другий ПЛР-тест є позитивним.

Самі ж медики казали, що під час весняного піку захворюваності на одного лікаря припадало близько 50 хворих. Робота йшла у посиленому режимі, тому медична спільнота закликала львів’ян дотримуватись карантину й обмежити фізичні контакти.

Нещодавно міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що Україна пережила пік третьої хвилі коронавірусу, але у низці областей, зокрема й на Львівщині, ситуація й надалі надскладна.

У Львівській ОДА тим часом вже заявили про стабілізацію з Covid-19, зокрема й з високим рівнем госпіталізацій, проте кажуть, що ситуація все ще є напруженою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *