ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові через COVID можуть закрити на карантин дитячі садочки

Вероніка Рой

|

Через збільшення кількості хворих на коронавірус у Львові можуть закрити карантин дитячі садочки. Штаб із протидії коронавірусу у понеділок, 29 березня, розглядатиме питання роботи садочків у місті. Про це інформує пресслужба міськради Львова.

Міський голова Андрій Садовий зазначив, ситуація із захворюваністю у Львові – складна і має тенденцію до погіршення впродовж наступних кількох тижнів, відтак може виникнути потреба у введенні додаткових карантинних обмежень.

«Прогнозуємо, що наступні 2 тижні буде зростання статистики. Можливо, доведеться вводити нові карантинні обмеження. Польща, скажімо, повністю припинила роботу дитячих садочків. Ми це рішення будемо обговорювати на штабі вже в понеділок. Ситуація наразі йде вверх. Я переконаний, що наші обмеження мали б дати свій результат. Але ви самі бачите – цей штам набагато сильніший. Тому наше завдання – щоб усі хворі, які поступають, були госпіталізовані та мали якісне медичне лікування і догляд», – зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, з 16 березня у Львові учні 5-11 класів навчаються дистанційно. Згодом було прийнято рішення, що і молодша школа переходить на онлайн-навчання.

Через спалах Covid-19 Львів пішов на карантин із 19 березня. Він триватиме щонайменше до 4 квітня. На території Львівської області карантин ввели з 23 березня до 6 квітня.

Додамо, пік захворюваності на COVID у Львові та області прогнозують на початку квітня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *