ОСТАННІ НОВИНИ

Covid на Львівщині: +115 нових хворих за добу

Ольга Денисяка

|

Станом на ранок вівторка, 16 лютого, на Львівщині коронавірусну інфекцію виявили у 74 586 осіб. За останню добу COVID підтвердили ще 115 людям. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОДА.

За попередню добу в області провели 724 дослідження на коронавірус, з них – 115 позитивні.

За увесь час COVID-19 підтверджено у 74586 осіб.

Померло –  2204 людини (+ 12 за останню добу). Одужали від коронавірусної інфекції 66372 (+162 за добу) особи.

Зазначимо, фахівці заявляли, що кількість хворих на коронавірусну хворобу у Львівській області може бути значно більшою, ніж показує офіційна статистика. Проте у ЛОДА заявляють про стабілізацію ситуацію з COVID в області.

Нагадаємо, наприкінці січня у лікарні на Львівщині почали більше госпіталізовувати важкохворих на Covid-19 молодих пацієнтів. Дотепер ситуація суттєво не покращилась, навпаки медики кажуть: у стаціонарах побільшало важких хворих віком 35+, які не мають супутніх хронічних захворювань.

Додамо, наступного тижня у Львівській області планують розпочати перший етап вакцинації від коронавірус. Втім точна дата поки невідома. В першій хвилі мають вакцинувати приблизно 6 тисяч мешканців Львівщини. Про те, за яким алгоритмом проводитимуть щеплення від COVID, читайте тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *