ОСТАННІ НОВИНИ

Один із заступників Садового подав у відставку

Юлія Осим

|

Перший заступник міського голови Львова Геннадій Васьків подав у відставку. Про це він повідомив у Facebook.

 

На посаді заступника міського голови Андрія Садового з фінансово-економічних питань він пропрацював чотири роки.

«4-річний марафон на посаді першого заступника міського голови підходить до кінця. За цей час з колегами вдалось розпочати та реалізувати для міста багато класних проектів, про які незабаром розповім більше. Для себе прийняв рішення та попросив Андрія Садового не подавати мою кандидатуру на наступну каденцію», – сказав Васьків.

 

Він додав, що готовий надалі працювати для міста, але на інших засадах. Про деталі він розповість згодом.

Нагадаємо, що завтра, 4 лютого, відбудеться сесія ЛМР, на якій мають затвердити нову структуру міської ради, в тому числі заступників мера та склад виконкому.

Львівський портал писав, як Васьківа висміяли за повчання на надувному матраці під час відпочинку.

Під кінець 2020 року заступники Садового отримали по 100 тис. грн премії.

Нагадаємо, на початку 2020 року у Львові виник скандал довкола зарплат Андрія Садового, його заступників та високопосадовців мерії. Виявилось, що їм нараховують значні премії. Наприклад, заступник мера з питань містобудування у лютому отримав 173 000 грн зарплати, 100 000 грн із яких становила матеріальна допомога.

Депутати Львівської міськради навіть хотіли тимчасово заборонити нарахування премій, доплат та матеріальних допомог меру та його заступникам, але це зробити їм не вдалося.

Загалом протягом 2019 року топ-чиновники Львівської міськради отримали цілком пристойні зарплати як для посадовців органу місцевого самоврядування, дехто з них навіть офіційно доробився до мільйонних статків. Детальніше читайте у статті «Мільйонери Ратуші».

А Андрій Садовий за 2019-й заробив свій перший мільйон на посаді міського голови Львова.

Нагадаємо, що влітку 2019-го Садовому офіційно призначили п’ятьох заступників. А в лютому 2020-го їх кількість зросла до восьми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *