ОСТАННІ НОВИНИ

Ворожий обстріл на Донбасі: поранення отримав український воїн

Соломія Головіна

|

На Донбасі 24 грудня внаслідок ворожого обстрілу поранення отримав український військовий. Про це у своєму Telegram-каналі повідомила українська делегація в Тристоронній контактній групі.

 

Зазначається, що близько 16:00 год. внаслідок обстрілу з боку противника в районі Шумів отримав поранення військовослужбовець ЗСУ.

Пораненому надано медичну допомогу, його стан стабільний.

Українською стороною СЦКК було задіяно координаційний механізм: введено режим «тиші», висунуто вимогу щодо припинення вогню, підготовлено та направлено ноту на СММ ОБСЄ», – мовиться у повідомленні.

Також Львівський портал інформував, що 24 грудня на невідомому вибуховому пристрої у зоні ООС підірвався український захисник.

Нагадаємо, під час засідання Тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ) 22 липня  дійшли згоди щодо повного та всеосяжного припинення вогню на лінії розмежування з 27 липня.

У Кремлі заявили, що Росія не є учасницею війни на Донбасі, тому не може гарантувати дотримання перемир’я бойовиками так званих «ДНР» і «ЛНР».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *