ОСТАННІ НОВИНИ

Старий склад депутатів востаннє збереться на сесію Львівської облради

Соломія Головіна

|

Завтра, 19 листопада, депутати Львівської облради VІІ скликання зберуться на останнє сесійне засідання. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської облради.

 

Загалом у порядку денному позачергової сесії 23 питання, серед них: внесення змін до показників обласного бюджету; виділення коштів на закупівлю книг «Справа Василя Стуса» для бібліотек; затвердження Антикорупційної програми Львівської обласної ради на 2021 – 2022 роки; перейменування населеного пункту Лозино Яворівського району нас село Лозина; оцінка роботи Львівської обласної державної адміністрації щодо фінансування у 2020 році Програми проведення обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив; майнові питання.

Із повним порядком денним можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, 25 жовтня в Україні пройшли вибори до місцевих рад, сільських, селищних, міських голів.

До складу новообраної Львівської обласної ради пройшли дев’ять партій: «Європейська солідарність», «Слуга народу», «Самопоміч», «Батьківщина», «Голос», «Свобода», «Народний рух України», «Українська галицька партія», «За майбутнє». Детальніше, яким буде новий склад Львівської обласної ради, можна дізнатися тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *