ОСТАННІ НОВИНИ

Карантинна субота у Львові: поліція оштрафувала 54 підприємців

Вероніка Рой

|

Протягом суботи, 14 листопада, на Львівщині поліцейські закрили 248 закладів, котрі працювали, попри запроваджений уряд карантин вихідного дня. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

За даними поліції, у Львові та області працювало 112 рейдових груп, які виявляли та реагували на повідомлення про порушення карантину, проводили профілактичну та роз’яснювальну роботу з підприємцями.

Станом на 18.00 год. 14 листопада поліцейські Львівщини закрили 248 закладів, які працювали всупереч обмежень карантину вихідного дня, запроваджених урядом. На підприємців, які не реагували на зауваження поліцейських та не припиняли правопорушення, складено 54 адміністративних протоколів.

Зазначимо, що  штраф за порушення правил карантину становить до 34 тис. грн, а для посадових осіб – 170 тис. грн.

У той же час у міськраді Львова працювали фахівці, які консультують підприємців щодо роботи в умовах карантину. Станом на 22.00 год на «Гарячу лінію міста» надійшло 500 звернень від підприємців та здійснено 50 виїздів за викликом.

Нагадаємо, з 14 листопада по усій Україні діє карантин вихідного дня. Протягом цих двох днів працюватимуть виключно продуктові магазини, аптеки, транспорт, ветеринарні аптеки, автозаправні станції. Натомість на цей період мають припинити роботу ресторани, кафе або інші заклади харчування – виключно на винісУ ЛОДА наголосили, що підприємців, які не дотримуються карантину вихідного дня, штрафуватимуть. 

Проте у Львівській міській раді кажуть, що такий карантин вихідного дня може просто знищити бізнес. Тож вирішили обійти локдаун вихідного дня, зробивши суботу та неділю робочими днями.

Як виглядав карантин вихідного дня у Львові, дивіться за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *