ОСТАННІ НОВИНИ

«Суспільне» визначило дату дебатів між Садовим і Синюткою

Наталя Дуляба

|

Теледебати між кандидатами на голову Львівської ОТГ Андрієм Садовим та Олегом Синюткою мають відбутися 18 листопада. Його транслюватиме Суспільний мовник Львів:UA. Про це Львівському порталу повідомили у редакції «Суспільного».

 

Так, дебати між чинним міським головою Львова Андрієм Садовим та нардепом, ексголовою Львівської ОДА Олегом Синюткою заплановано на середу, 18 листопада. Початок – о 19:25 год.

Транслюватиме політичні дебати телеканал Львів:UA у межах токшоу «Виборчий округ. Дебати». Його формат передбачає вступні виступи кандидатів, запитання та дискусію безпосередньо між ними, їхні відповіді на запитання авторитетних у Львові осіб та підсумкові виступи.

Журналісти телеканалу виконуватимуть виключно роль модераторів і стежитимуть за дотриманням учасниками регламенту дебатів та часових проміжків.

«Послідовність виступів кандидатів визначить жеребкування. Усі організаційні моменти обговоримо з кандидатами після  того, як вони підтвердять участь в ефірі 18 листопада», — розповіла продюсерка «Суспільного Львів» Ірина Сандуляк.

Зазначимо, на дебати Андрія Садового та Олега Синютку «Суспільне» запросило 2 листопада.

Нагадаємо, другий тур місцевих виборів у Львові призначили на 22 листопада. У ньому за посаду голови Львівської ОТГ змагатимуться чинний мер Андрій Садовий та нардеп, ексголова ЛОДА Олег Синютка.

У першому турі Садовий набрав 40,09% голосів виборців (91 131 голос), а Синютка – 31,1% (70 682).

Додамо, що на Львівщині явка на місцевих виборах склала 43%. Детальну інформацію по районах області можна знайти тут. У Львові ж явка становила майже 39%.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Варіанти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *