ОСТАННІ НОВИНИ

У лікарнях Львова збільшать кількість ліжкомісць для хворих на коронавірус

Ольга Денисяка

|

У  лікарнях Львова побільшало випадків госпіталізації, тому місто збільшуватиме кількість ліжкомісць та кисневих концентраторів. Про це заявив міський голова Львова Андрій Садовий, передає пресслужба мерії.

 

Міський голова розповів, що у Львові збільшилась кількість людей, які потрапляють на госпіталізацію.

«Ми бачимо, що пішов ріст, тому ми прийняли рішення, що ми збільшуємо кількість ліжок та резерв у наших лікарнях. До того ж, ми більше підводимо точок кисню і додатково купуємо кисневі концентратори», – зазначив Садовий.

Нагадаємо, напередодні у МОЗ заявили, що готуються розгортати тимчасові госпіталі. Зокрема, розглядають можливість використання приміщень спортивних та культурних закладів, ТРЦ, санаторіїв та готельних комплексів тощо

Львівський портал повідомляв, що станом на ранок 19 жовтня на Львівщині коронавірусну інфекцію підтвердили у 25 103 людей. За останню добу виявили ще 259 хворих.

Як відомо, 13 жовтня Кабінет Міністрів продовжив дію адаптивного карантину до 31 грудня через збільшення кількості хворих.

Раніше міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив про погіршення в Україні ситуації з коронавірусом. Він закликав дотримуватися протиепідемічних заходів безпеки, адже недотримання їх призведе до того, що ситуація з поширенням коронавірусу може швидко вийти з-під контролю.

Із 19 жовтня в Україні почало діяти нове епідемічне зонування. Частина Львівщини опинилася «помаранчевій», зокрема це стосується Львова, та «жовтій зонах».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *