ОСТАННІ НОВИНИ

Коронавірус на Львівщині: +259 хворих за добу

Ольга Денисяка

|

Станом на ранок 19 жовтня на Львівщині коронавірусну інфекцію підтвердили у 25 103 людей. За останню добу виявили ще 259 хворих. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

За вчорашню добу лабораторні центри провели 853  ПЛР-тести, з них 259 виявилися позитивними. Серед нових хворих – 101 львів’янин.

Загалом коронавірусну інфекцію виявлено – у 25 103 осіб. Від ускладнень коронавірусу померло 704 людини померли (+10 за минулу добу). Натомість 9430 пацієнтів одужало (+36 за останню добу).

На сьогодні найбільше хворих перебуває Львівській обласній інфекційній лікарні. Зараз у лікарні перебуває 182 особи, з них в реанімації – 9 осіб, на апаратні ШВЛ – 2 особи.

У 8-ій міській клінічній лікарні станом на ранок перебуває 96 пацієнтів, у 1-ій міській клінічній лікарні – 70 пацієнтів, у лікарні швидкої медичної допомоги – 204 пацієнти.

Як відомо, 13 жовтня Кабінет Міністрів продовжив дію адаптивного карантину до 31 грудня через збільшення кількості хворих.

Раніше міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив про погіршення в Україні ситуації з коронавірусом. Він закликав дотримуватися протиепідемічних заходів безпеки, адже недотримання їх призведе до того, що ситуація з поширенням коронавірусу може швидко вийти з-під контролю.

Із 19 жовтня в Україні почало діяти нове епідемічне зонування. Частина Львівщини опинилася «помаранчевій», зокрема це стосується Львова, та «жовтій зонах».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *