ОСТАННІ НОВИНИ

Ще 31 хворий на COVID-19 медик отримає у Львові матеріальну допомогу

Наталя Дуляба

|

Виконавчий комітет міськради Львова погодив надання по 20 000 грн матеріальної допомоги ще 31 медику, який заразився коронавірусом. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 18 вересня, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Так, матеріальну допомогу розміром 20 000 грн отримає ще 31 медпрацівник, який під час роботи підхопив коронавірус. Загалом на це із бюджету Львова витратять більше 670 тисяч грн.

Зазначимо, що фінансово підтримувати хворих на COVID-19 медиків Львів вирішив у квітні. При цьому таку допомогу отримують медпрацівники, які зареєстровані не лише у Львові, а й на території області.

Від початку пандемії коронавірусу Львів виплатив матеріальну допомогу більше ніж 900 медичним працівникам. Водночас допомогу із бюджету Львова отримують також працівники лабораторій, що проводять ПЛР-тестування.

Нагадаємо, Львівщина є лідером в Україні за кількістю хворих на COVID-19 медиків. Станом на початок вересня вірусом заразились 1518 медпрацівників. Найбільше хворіють медики львівської лікарні швидкої допомоги, обласної клінічної лікарні та «швидких». А в середині червня спалах COVID-19 виник у поліклініці №4 на Сихові. Тут захворіли 27 лікарів.

Додамо, що у Львівській міськраді хочуть давати хворим на коронавірус медикам не по 20 000 грн, а по 100 000 грн. Львівська обласна рада своєю чергою вирішила виплачувати по 100 000 грн родинам тих медиків, які померли від ускладнень коронавірусу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *