ОСТАННІ НОВИНИ

Частина класів у 25 школах Львова перейшла на дистанційне навчання через COVID-19

Вероніка Рой

|

Станом на сьогодні, 18 вересня, у Львові є 25 шкіл, де 1 або 2 класи пішли на самоізоляцію, у зв’язку з тим, що захворів один з учнів. Про це повідомила керівниця управління освіти міста Зоряна Довганик, передає пресслужба міськради Львова.

 

«Ми маємо зараз 25 шкіл, де один або 2 класи пішли на самоізоляцію, у зв’язку з тим, що захворів один з учнів. Звичайно, що є і випадки, коли хворіють педагогічні працівники. Є лише одна школа – Сихівський ліцей, де на дистанційну форму навчання переведено середню і старшу школу, через випадки захворювання у вчителів-предметників. Початкова школа у них розташована фактично окремо – в окремому крилі, там клас має свого одного вчителя, тому початкова школа працює в режимі офлайн. А учні 5−11 класів мають навчання з використанням дистанційних форм навчання», – розповіла Зоряна Довганик.

Нагадаємо, 1 вересня всі 117 шкіл Львова відчинили свої двері для учнів. Детальніше про це читайте у репортажі Львівського порталу «День знань в умовах карантину: як у Львові розпочали навчальний рік».

Детальніше з рекомендаціями МОЗу щодо організації навчання у школах та дитсадках під час COVID-19 можна ознайомитися за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *