ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленському не довіряють 53% українців

Наталя Дуляба

|

Президент Володимир Зеленський продовжує втрачати довіру українців. Зараз йому довіряє 41% громадян, тоді як у липні його рейтинг довіри сягав 44%, а в травні – взагалі 57%. Про це повідомляє Львівський портал.

 

Згідно з опитуванням соціологічної групи «Рейтинг», яке проводили 3-6 вересня, Володимиру Зеленському не довіряє більше ніж половина українців – 53%. Рівень довіри президенту також падає і зараз становить 41%.

Зазначимо, що наприкінці червня підтримка Володимира Зеленського впала до рекордно низького показника – 38%. Такий рівень довіри президенту українці висловили вперше з часу його перемоги на виборах. Дії гаранта вперше не схвалювала більшість. У липні Зеленському довіряли 44% громадян, тоді як у травні таких було 57%.

Діяльністю Володимира Зеленського зараз задоволені лише 35% українців, не задоволені – 57%.

Як пише ВВС, водночас суттєво впав президентський рейтинг Зеленського. За чинного президента зараз проголосували б 29% тих, хто вже визначився та пішов би на вибори. Тоді як наприкінці травня за Зеленського готові були голосувати майже 40% українців.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Нагадаємо, у квітні Зеленський хизувався тим, що йому довіряють 55-56% українців, але запевняв, що «не думає про рейтинги».

Нещодавно Львівський портал писав, що Володимиру Зеленському не довіряють 59% мешканців Львівщини.

Соцопитування група «Рейтинг» проводила 3-6 вересня по всій території України, крім тимчасово окупованих територій. Участь у ньому взяли 2000 респондентів віком від 18 років. Похибка становить не більше 2,2%.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *