ОСТАННІ НОВИНИ

Фонтан на площі Двірцевій відкриють на початку серпня

Вероніка Рой

|

Новий фонтан на площі Двірцевій планують відкрити на початку серпня. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

«Уже встановлені мостики до фонтану. Підрядник очікує підключення напруги до електромереж. Зараз на завершальному етапі погодження договору про підключення напруги до фонтану. Буде зроблене тестування, й опісля відбудеться облицювання коло самих мостиків фонтану. Відкриття фонтану плануємо в першій декаді серпня», – повідомила  директорка ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова.

Замовником робіт з реконструкції пл. Двірцевої є ЛКП «Львівавтодор», а виконавцем робіт, відповідно до тендеру – ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

У грудні 2019 року завершився перший етап реконструкції пл. Двірцева.

Нагадаємо, реконструкція площі Двірцевої стартувала 1 березня торік і триватиме протягом двох років, орієнтовно до весни 2021-го. Всі роботи виконує компанія «Онур», яка перемогла у тендері. Вартість оновлення площі перед залізничним вокзалом становить 165,5 млн грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *