ОСТАННІ НОВИНИ

«Онур» реконструює площу Двірцеву за 165 мільйонів

Олена Карп'юк

|

Реконструкцію площі Двірцевої, що перед залізничним вокзалом, проводитиме компанія «Онур». Про це йдеться на порталі публічних закупівель «Prozorro», передає Львівський портал.

 

Тендер на визначення компанії, яка буде реконструйовувати площу Двірцеву, завершився вчора, 26 вересня. У ньому перемогло ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», яке запропонувало найменшу суму, необхідну для проведення всіх робіт, – 165 505 100 гривень.

Водночас у тендері участь взяла ще одна компанія, ПрАТ Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1, яка запропонувала відремонтувати площу Двірцеву за більшу суму – майже за 167 мільйонів гривень.

Тепер ЛКП «Львівавтодор», яке є замовником робіт, має укласти договір із компанією «Онур». Завершити реконструкцію площі перед вокзалом мають восени 2020 року.

Зазначимо, що це вже другий тендер, який оголошував Львівавтодор, на реконструкцію площі Двірцевої. Перший, який мав відбутися у серпні, скасували через замалу кількість учасників. Тоді на конкурс також подалось ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» та ПрАТ Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1. Однак заявку останньої компанії відхилили через невідповідність поданих документів.

Як повідомляв Львівський портал, проект реконструкції площі Двірцевої передбачає збільшення інфраструктури громадського транспорту та кількості зупинок, облаштування нового освітлення і трамвайних колій, встановлення фонтану. Як виглядатиме оновлена площа Двірцева, дивіться тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *